Treningsleir 10.-14. oktober 2017, Løkken, Danmark

Høstferien nærmer seg og Elverum svømming har sett på mulighetene for å reise på treningsleir til Løkken i Danmark. Tilbudet om å delta på treningsleir gjelder svømmere på partiene A, B, C og Rekrutt.

Vi reiser tirsdag 10 Oktober kl: 1930 fra Oslo, med ferge til Fredrikshavn, så det vil bli en overnatting på overfarten. I Fredrikshavn vil vi bli hentet av buss som tar oss videre til Løkken. Hjemreise blir på lørdag 14 Oktober kl: 0915 fra Løkken.

Kostnader pr svømmer er 2690,- som igjen inkluderer båttur tur/retur, overnatting, 3 måltider per dag, leie av basseng til trening 2 x 2 timer daglig. Det er også styrkerom tilgjengelig på samme sted.

Julia blir med som trener under leiren, støtteforeldre vil være Reidun Vie og Lena Jordan.

Leiren gir gode muligheter for svømmetrening, sosialt samvær og utvikling av klubbmiljø. Vi legger opp til felles aktiviteter, mye moro og gode opplevelser.

Påmelding til leiren gjøres til: sveenhakon@gmail.com innen fredag 08.09.17.

Detaljer rundt avreise og hjemkomst, pakkeliste og diverse kommer vi tilbake til. Det vil selvsagt bli organisert felles transport. Denne høstleiren vil også komme til å kollidere med OI Open som holdes 13.10-15.10. Svømmere som har vært med på treningsleir kan evt delta på øvelser under OI på søndag.

1 tanke om “Treningsleir 10.-14. oktober 2017, Løkken, Danmark

  1. Nå er det muligheter for å betale for høstleir via betalingsterminalen til Elverum svømming. Den er tilgjengelig under tirsdags- og torsdagskafeen. I totalsummen har vi nå lagt til de forhåndsbestilte buffe-måltidene og lugarspesifisering.
    Vi begynner å glede oss til tur!???

Det er stengt for kommentarer.